Forside >>  Adidas >>  Adidas Eyewear Solbriller >>  solbriller >>  adidas eyewear Evil Eye Evo S Solbriller Sort,adidas sneakers herren,mere fashionable

adidas eyewear Evil Eye Evo S Solbriller Sort,adidas sneakers herren,mere fashionable

DKK1,155.27  DKK462.11Spar: 60% off
  • Model: Adidas 002062
  • 6320 Antal på lager
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim XS Solbriller Blå Sort,adidas ultra boost sort,Hot Sale
  • adidas eyewear Zonyk Aero Solbriller billige København priser,adidas nmd xr1 release,oprindelige udformning af designere
  • adidas eyewear Zonyk Pro S Solbriller Brun Blå,adidas nmd r1 køb,Crazy forfremmelse
  • adidas eyewear Zonyk Aero S Solbriller Danmark Butikker,adidas ultra boost sort,Hot Sale
  • adidas eyewear Sprung Polarized Solbriller Sort,adidas sneakers hvide,nyt produkt

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Evil Eye Evo S Solbriller Sort,adidas sneakers herren,mere fashionable_checkout
adidas ultra boost sort Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Evil Eye Evo S Solbriller Sort,adidas sneakers herren,mere fashionable adidas nmd danmark,fremragende værdi anbefaler

Det onde øje EVO solbriller tilbyder et stort synsfelt takket være deres ekstreme wraparound design. Den unikke dynamiske form skaber mere luft volumen bag linserne, hvilket reducerer dug og fastholder klar vision.
Funktioner:
Wrap omkring rammen:
Den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende, op til 10Base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en lun pasform. Det sikrer, at adidas eyewear ikke vil afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
Anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas briller er baseret på en dynamisk ventilaton teknologi. Luft ledes på en måde, der er ikke påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, med henblik på at forhindre, at linsen dugger.
Linse fiksering:
Adidas briller har udviklet et objektiv Lås system for at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, bliver linsen ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logoet væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
Linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust - dine adidas eyewear linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
Quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret udløsningsmekanisme for templets hængsler. Templerne kan let genindsat og klikket på position med hånden.
Stabil og pres fri pasform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyder en non slip og tryk fri stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
Hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne af Adidas briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.
Sweat blokker:
For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt fjerne eller vedhæfte det. Skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionalitet af rammen.
Leder rem:
Adidas solbriller tilbyder forskellige løsninger til enten at ændre den side templer til et hoved strop eller til at fastgøre remmen i slutningen af templet. Begge muligheder er blevet udviklet for at sikre, at ingen pres punkt er oprettet og du kan hurtigt og nemt ændre det tilbage, når det ønskes.
Næse dækning:
Den udendørs briller model Terrex pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er blevet udviklet i samarbejde med rammen for at sikre en perfekt pasform mens stadig giver mulighed for god ventilation.
Goggle:
Brillerne fra adidas briller er ikke kun overbevisende takket være deres stærke stil; de tilbyder også flere prisvindende teknologi. Ud over den innovative ramme teknologi, beskyttelsesbriller også LST linser for at sikre perfekt syn, uanset vejrforholdene.
Teknologi:
SPX + Flex zoner
Wrap around Udsigt
Wrap around beskyttelse
2 størrelser
TRi.FIT
Quick Release Hinge
Ventilation System
ClimaCool
Hydrofobisk
Traction Grip
Quick Change Lens System

adidas eyewear Evil Eye Evo S har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine adidas eyewear Evil Eye Evo S, købt hos Adidas Eyewear bedste designer. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra adidas eyewear, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort